Zorgatelier

  Atelier da Silva/ kunst creatief zorgatelier wordt gerund door Maaike & Zé da Silva.

 

  Maaike heeft al meer dan 20 jaar ervaring in zorg en onderwijs, Zé is docent beeldende kunst vormgeving. Samen is onze missie om mensen ongeacht leeftijd en of handicap te verbinden in creativiteit.  Geschikt voor cliënten vanaf 18 jaar met lichamelijke -verstandelijke beperking, psychische problematiek, NAH patiënten en ouderen. Ook particulieren die al dan niet tijdelijk ondersteuning nodig hebben zijn welkom. Het zorgatelier barst van de creativiteit en is kleinschalig, plaats voor maximaal 7 personen per dag. Hierdoor is er veel individuele aandacht en betrokkenheid bij de cliënt.

 

 

  Er is van alles te doen en beleven in het atelier, we bieden activiteiten passend bij de individuele behoeften, talenten en maatschappelijk belang van de individuele mens.

Een aantal van de vele creatieve mogelijkheden zijn, schilderen, tekenen, klei handvormen en of draaien, kaarten maken, papier-maché , porselein beschilderen, handwerken, hout bewerken etc.

Ook buiten activiteiten, kippen verzorgen, tuinieren of in het seizoen moestuin bijhouden. Wandeling maken of gezellig koffie drinken in de tuin bij goed weer.

 

 

Voor:   WLZ/PGB-houders

           WMO

           Particulieren

 

 

Voor aanmelden of meer informatie kunt u via het contact formulier of bellen.

 

 

Copyright © 2017 Atelier da Silva

All rights reserve

Tel: 06 40366129

Adres: Bavelse Leij 2 - 4854PS Bavel

Email: info@atelierdasilva.nl

KvK: 70467897